Hopp til hovedinnholdet

Sender han bilder til andre jenter også?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei en gutt sender ofte bilder av ham selv i boxer mens han ligger i senga og noen ganger speilbilde av han selv uten genser, hva betyr dette? Pleier ikke å snakke med han eller no sånt på skolen, er det en mulighet for at han sender sånn til alle jenter?

Besvart 06.06.2018 11:17
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til oss!

Disse bildene kan bety flere ting. Det er også en mulighet for at denne gutten ikke vil noe spesielt med disse bildene - annet enn at du skal se han i bar overkropp. Det kan og være en mulighet for at han flørter med deg eller at han prøver å få oppmerksomheten din. 

Det er absolutt mulig at han sender disse bildene til andre jenter også. Det er vanskelig å si uten å kjenne denne gutten. Om han er interessert i deg og forsøker å flørte, er det mindre sannsynlig at han sender disse bildene til noen andre. Det avhenger nok rett og slett av hva han ønsker å få ut av å sende deg disse bildene. Kanskje han ønsker bekreftelse? Eller kanskje han rett og slett ønsker å vise deg kroppen sin.

Uansett er det viktig at du ikke føler deg presset til å sende lettkledde bilder tilbake. Det kan være at det er dette han er ute etter og jeg vil råde deg til å være forsiktig. Det er fort å få lettkledde bilder av seg selv spredd på nettet, så tenk nøye gjennom hva du sender til han.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Er det straffbart å sende nudes?

Gutt tar bilde av lettkledd jente (colourbox.com)

Noen synes det er spennende å sende naken- og lettkledde bilder. Men hva er egentlig lov å sende? Og er det ok å dele bilder og filmer videre med andre?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap