Hopp til hovedinnholdet

Slutte å stjele penger fra moren 

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei! jeg pleier å stjele penger fra moren min, jeg vet ikke hvorfor. jeg har tenkt til å slutte. hvordan skal jeg få mamma til å tro at jeg ikke stjeler lenger. jeg skjønner at jeg gjorde noe skikkelig dumt. alderen in er ikke 16 det er faktisk 12 men jeg fikk meg ikke inn da jeg skrev at eg var under 13 men jeg måtte ha svar. jeg gråter og sier unskyld tusen ganger til mamma men hun sier at jeg har fått nok sjanser og nå må hun ta alvorsprat med meg. åper dere svarer på det så fort som mulig

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Eneste måten å overbevise henne om dette på er å slutte og stjele. Etterhvert vil hun da få tillit til deg igjen og at du har sluttet.  


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting!

Jente prater med faren sin (colourbox.com)

Er det vanskelig å snakke med foreldrene dine om personlige ting? Det er ikke så rart. Jo eldre du blir, jo mer avstand opplever du nok til dem og det er normalt. Men foreldre er ikke like håpløse som du tror.

Les mer

Å bli voksen

Gutt og jente (colourbox.com)

Er du voksen? Noen ganger er det bussjåføren som spør, andre ganger er det din mor. Og et positivt svar kan få store konsekvenser. Dobbelt så dyr bussbillett. Fire ganger så mye husarbeid? Likevel gleder de fleste ungdommer seg til å bli atten.

Les mer

Å be om unnskyldning

Unnskyld på mobil (ung.no)

Å be om unnskyldning er noe vi alle har gjort i løpet av livet. Men hvorfor gjør vi det? Og hvordan kan man få sagt det på best mulig måte? Her får du tips til hvordan du kan be om unnskyldning.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Selvtillit og selvfølelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om selvtillit og selvfølelse