Hopp til hovedinnholdet

Gavetips?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en gutt på 17 år og Jeg har ei venninne jeg har kjent siden 1 klasse, men jeg ble ikke godt kjent med henne før 8/9 klasse. Jeg er utrolig glad i denne jenta og hu kunne ikke betydd mer for meg enn hu allerde gjør. Poenget er bursdagen hennes nærmer seg og jeg vil gi henne noe som virkelig viser att hu betyr noe for meg og att jeg er evig takknemlig for att jeg har henne i livet mitt. Har dere noen forslag/tips til en gave som viser min kjærlighet og takknemlighet for henne? Takk på forhånd

Besvart 12.10.2018 14:09
 

Svar
Hei

Det beste tipset er nok at du gir noe personlig. Å vite hva det er, krever kanskje at man kjenner jenta slik som du gjør, og at man tenker over hva hun ville satt pris på.

Ellers, tenker jeg at å skrive noe hyggelig og personlig ofte viser hvor betydningsfull en person er. Det er også lettere å forme ordene sine slik man vil, enn å forme en ting til å bli personlig. Jeg tror hun vil sette pris på det hun får uansett! 

Artiklene under gir flere tips, lykke til :)

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alternative gavetips

Bake (colourbox.com)

Har du dårlig råd? Er du bekymret for miljøet? Trenger du en bursdagsgave eller julegave? Her får du tips til over gaver som verken trenger å koste mye, eller gå ut over miljøet.

Les mer

Slik er du en god venn!

To kamerater på en benk (colourbox.com)

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsjournalist

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap