Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er så lei av å støtte vennene mine hele tiden, uten å få noe tilbake.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er så lei av vennene mine, spesielt den såkalte bestevenninen min. Jeg har alltid gjort alt jeg kan for å prøve å være den beste vennen. Jeg er støttende, snill og gjør alt for at alle de skal ha det bra, men får ingenting tilbake. Jeg sitter å hører på problemene deres og støtter de i det de gjør osv. Jeg derimot får aldri snakket om ting (sliter med en masse psykisk, hjemme osv...). De/hun er også veldig dømmende og får meg til å føle meg dårlig både med ting jeg gjør, utseendemessig og generelt ting i livet mitt. Hadde aldri tenkt mye over hvordan ting er før, fordi jeg bør jo være takknemmelig for de vennene jeg har, men nå klarer jeg ikke mer, har fått nok! Jeg orker ikke å møte noen som helst på dette tidspunktet, Jeg har ikke møtt noen av vennene mine på flere uker, jeg sitter bare oppe om natta å gråter i helgene å vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, føler meg ensom og ønsker meg bare noen jeg ikke blir så sliten av. Hva skal jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer