Hopp til hovedinnholdet

Jeg snapper med en eldre gutt og tror jeg liker han litt

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg er snart 15. Venninna mi har en søster på 16 hun har eldre guttevenner på ca18-19 og jeg har de guttevennene på snap. Vi snapper en del i natt snappa vi til kl var tre.de guttene pleier å drikke når de er på fest jeg har vert med de når de har vet fulle og når de har vert edru guttene er ganske ærlige vis di ikke kan snakke med meg mer sier di -jeg kan ikke snakke med deg mer no jeg skal runke er det greit at en 14 åring og en 18 åring er så ærlige mot hverandre? Jeg begynner å like han ene litt trur han liker meg å

Besvart 01.03.2019 21:35
 

Svar
Hei

Ja, jeg synes absolutt at det er bra at man er ærlige mot hverandre, uansett hvilken alder man har :) Men når guttene sier at de ikke kan snakke med deg fordi at de skal runke, så trenger ikke dette være sant. Det kan hende at det er noe de sier for å avslutte praten med deg, ikke for at de har lyst til å runke akkurat da.

Mange synes det er spennende og snappe med eldre gutter, men dessverre blir en del utnyttet og lurt eller presset til å gjøre ting man egentlig ikke er moden for. Samtidig forteller du om at de fester og drikker, dette kan gjøre at man sier og gjør ting man egentlig ikke mener. Jeg sier ikke dette for å være kjip, men for at du skal ta vare på deg selv. 

Det er absolutt ikke noe galt i å snappe med denne gutten men det er VELDIG lurt å tenke over hva du vil og ikke, og hvor dine grenser går. SÆRLIG på snap, fordi det går fort og plutselig har man sendt noe man angrer på. 

Dersom du forelsker deg i denne gutten er det jo noen år med aldersforskjell dette kan by på noen utfordringer. Derfor legger jeg med en artikkel som handler om nettopp dette som kan være fin for deg å lese. 

Det viktigste er at du finner en kjæreste som er snill og som respekterer deg. Og som er interessert i hele deg, og ikke bare for å få tilsendt bilder eller lignende. Kanskje er dette verdens beste gutt, hva vet jeg, men ta skikkelig godt vare på deg selv så du ikke blir såret <3

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer

Mas og press om å sende nudes - Hva gjør du?

Jente viser mobil med teksten No nudes for you. (colourbox.com)

Det er ikke så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse