Hopp til hovedinnholdet

Sa stygge ting da jeg ble avvist av jenta jeg liker, råd?

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Heisann. Jeg har møtt ei jente for 4 mnd siden og har hatt kontakt med hu til idag. Etter d hadde gått litt over 1 mnd fikk jeg sterke følelser for hu og sa d til hu. Hu likte meg ikke på den måten som jeg gjorde. Vi ble enige om å bli gode venner og holde kontakten. Senere så begynte hu å svare mindre på snap og prata mindre. Jeg starta oftest samtalene men så ble hu annerledes etterhvert. Jeg spørte hvorfor å spnt men fikk ikke bra svar. Hu sa bare vet ikke osv. Hu sender masse selfie til andre folk og hu gjorde med meg å men ikke nå lenger. Har sagt til og med er hyggelig å se når hu sender bilder av seg selv. Spørt flere ganger om å finne på no men sier bare vet ikke og spnt. Noen andre måter jeg kan si finne på no? Tror hu snapper med ganske mange å,hodet mitt er ikke bra. Sa masse dumt når jeg var sur en gang på hu blant annet hu er falsk å spnt med meg. Sa dagen etter jeg var irritert og mente ikke fra hjertet.

Besvart 30.04.2019 19:27
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at du har mange følelser og tanker akkurat nå. Når man blir avvist av den man liker, kan det føles tøft. Da kan man ofte si dumme og uhyggelige ting til den andre, selv om man ikke mener det. 

Mine beste råd er at du nå sier unnskyld til jenta for det du sa. Så kan du si at du skal respektere at hun kanskje trenger litt tid for seg selv. 

Jeg tror det er det beste du kan gjøre. Da får hun kanskje ryddet i sine egne tanker, og ser at du klarer å gjøre det som er best for henne. Forhåpentligvis kan dere bli venner igjen etter dette :)

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap