Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg unngå å føle meg utbyttet når venninna mi får kjæreste?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har lest mange spørsmål som andre har stilt dere og svarene deres. Men jeg får ikke svar på mitt spørsmål. Så jeg setter stor pris på hvis du svarer meg her og ikke legger til en artikkel. Jeg har en bestevenninne vi var sammen hele tiden hver dag vi overnattet til hverandre hver helg, og det var like morsomt hver gang. Men så fikk hun seg kjereste og når føler jeg meg helt byttet ut? Vi ft hver kveld men nå gjør vi de aldri lenger for han overnatter der hver helg?

Besvart 14.05.2019 14:46
 

Svar
Hei jente (16)

Det er ikke enkelt når nære venninner får seg kjærester og plutselig blir opptatt hele tiden. Vanligvis når man er nyforelsket har man lyst til å være sammen hele tiden, som går utover andre venninner. Slik sett kan det hende dette bare varer en liten periode før det går over. 

Jeg vil likevel anbefale deg å ta det opp med venninna di. Kanskje kan du ikke forvente at dere skal henge like mye som dere gjorde før, men det er ikke rettferdig at hun glemmer deg helt vekk. Hvis du ikke tar det opp med henne er det ikke sikkert at hun legger merke til det selv, men sier du ifra er det opp til henne å være oppmerksom. 

Ta en titt på artiklene under!

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Venner spiller gitar i en park sammen (colourbox.com)

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

Les mer

Hvordan kombinere venner og kjæreste?

Venner er samla (colourbox.com)

Det er en deilig følelse, og det eneste du vil er antakelig å bruke all tid og energi på han eller henne. Men hva med vennene dine og deg selv? Glemmer du å ta vare på egne interesser og venners følelser midt oppi all forelskelsen?

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap