Hopp til hovedinnholdet

Foreldre som slår og kaller meg hore, feit osv.

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei, mammaen min og pappaen min slår meg kaller meh hore,stygging,feit osv men vis jeg sier dette til noen mister jeg foreldra mine. Jeg har annmeldt faren min men ikke moren min, så jeg har en del problemer med pappa. vær så snill hjelp meg

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei  jente 13 år !

 

Det er viktig at du får hjelp til å finne ute av dette.  Jeg tenker at barnevernet er de som best kan hjelpe deg.  Du sier at du har anmeldt din far. Jeg vet ikke om  dette er noe som har skjedd nylig og om du har fortalt det som er viktig for at barnevernet og andre skal forstå hvordan du har det. 

 

Uansett hva du forteller  mister du ikke foreldrene dine, selv om det kanskje kan oppleves sånn. Barnevernet skal først og fremst sette  inn hjelp hjemme, så ting forandrer seg til det bedre. Noen ganger må barn og ungdom flyttes for en kortere eller lengre periode.  Da er det vanlig at barn og foreldre får treffe hverandre. Dette kan skje med andre til steder eller at baret/ ungdommen f.eks. kommer på besøk til foreldrene.

 

Det barnevernet først og fremst må finne ut av er hva som er trygt for deg og best hjelp til dere som familie.

 

Ta gjerne kontakt med helsesøster eller lærer på skolen for å få hjelp til å komme i kontakt med barnevernet.  Du kan også ringe Alarmtelefonen for barn og unge, 116 111 som kan  fortelle mer om hvordan barnevernet jobber og hjelpe deg i kontakt med barnevernet i kommunen der du bor.  

Hilsen Alarmtelefonen for barn og unge (116 111) i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold