Jeg har hatt sex med kjæresten til venninna mi flere ganger bak hennes rygg. Han har truet meg med kniv og jeg er redd. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg har hatt sex med kjæresten til venninna mi flere ganger bak hennes rygg. Han har truet meg med kniv og jeg er redd.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har stilt en del spørsmål om dette før, men ikke direkte om dette. Jeg har hatt sex med kjæresten til venninna mi flere ganger bak hennes rygg. I helge var jeg hos han med to andre. Vi gjorde ingenting seksuelt sammen, men kranglet veldig. Uten grunn har han vært veldig sint på meg i det siste. jeg tror det kan ha noe med å gjøre at vi har gjort ting bak henens rygg og han elsker henne. Uansett vi alle hadde drukket og jeg kranglet veldig med han. Alt endte med at han slo, sparket og lugget meg hardt. Jeg fikk flere blåmerker. Han truet også meg med å drepe meg med kniv og kom med en kniv mot meg. Han tok ikke den i nærheten av kroppen min, men var veldig truende og jeg ble livredd. Jeg fikk flere opptak av at han sa han skulle drepe meg. Poenget mitt nå er hva skal jeg gjøre med dette? jeg er livredd for han. Han har truet meg slik før også, men aldri banket meg som han gjorde da. Skal jeg snakke med noen om det eller bare la det gå? Venninna mi kan jo ikke vite dette.

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer