Hopp til hovedinnholdet

Etter at jeg hadde vært der i omtrent 30 minutter begynte de å ta på meg

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, Jeg var med noen kompiser for noen dager siden og jeg ble med de hjem til han ene siden han ikke bodde langt unna. Etter at jeg hadde vært der i omtrent 30 minutter begynte de å ta på meg (under bh-en og i buksen) og jeg sa klart og tydelig at det ikke var greit, men de fortsatte flere ganger. Jeg har begynt å tenke mer på dette og lurer på om det er voldtekt eller ikke. Han ene ville fingre meg og jeg ville ikke, han ville også at jeg skulle runke han og suge han, men jeg sa nei og like vell fortsatte han. Det skjedde flere ganger og jeg føler selv at jeg sa tydelig nei og sa at jeg ikke ville, han ene holdt meg igjen mens han andre holdt på med meg. Siden det var 3 av de så var det ingen som hørte på meg. Det var bare to som holdt på, mens han ene satt bare ved siden av oss på telefonen, er han fortsatt med skyldig?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for din henvendelse

Det er trist å lese at du har opplevd slike ting fra noen du så på som kompiser.  Vi forstår godt at dette har vært en skremmende opplevelse når man har blitt utsatt for et seksuelt overgrep og at det opptar tankene dine.  Ingen skal behøve å ha det slik. Du skriver at han ene bare satt å så på mens alt dette skjedde og dette er så klart ikke greit.

Det kan være godt for deg å prate med en voksen du stoler på om det som har skjedd, slik at du kan få den hjelpen du trenger fremover.

Noen gode voksne å prate med kan være: helsesøster, læreren din eller foreldrene dine.

Syns du det blir vanskelig å prate med noen av disse kan du søke hjelp hos Alarmtelefonen for barn og unge på 116 111, hjemmeadressewww.116111.no  eller hos Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte på 800 57000, hjemmeadresse www.incest80057000.no

 

Legger ved noen linker som kan være fine for deg å lese.

Hilsen Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Jente med ryggen til (www.colourbox.com)

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg. Her er en oversikt over noen av dem.

Les mer

Hva er samtykke til sex?

Skal vi ha sex? Ja eller nei?

Det er lov å ombestemme seg, også når du starter en seksuell aktivitet. Lær deg å tyde den andres signaler, og pass på at du er tydelig selv. Lær her hva samtykke til sex egentlig er.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold