Hopp til hovedinnholdet

Bli slått av mor. Hjelper ikke å prate med barnevernet.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente som har blitt slått før (av mor) jeg har snakka med barnevernet men det hjelper ikke! Hun truer med å slå og hun er alltid så sur! Hun er aldri positiv bare negativ:(

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei jente på 13 år.

Det er trist å høre at du har snakket med barnevernet uten at det hjelper. Det må være utrygt å bo sammen med en mor som truer med å slå og alltid er sur.

 

Kanskje du kan snakke med helsesøster på skolen og sammen med henne vurdere om det skal sendes en ny melding til barnevernet.

 

Du kan også ringe Alarmtelefonen for barn og unge, 116111, for å snakke og få råd. Alarmtelefonen kan også sende en melding til barnevernet hvis de ønsker det.

Hilsen Alarmtelefonen for barn og unge (116 111) i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alarmtelefonen 116 111 for barn og unge

Alarmtelefonen 116111

Noen opplever dessverre omsorgssvikt, overgrep og vold hjemme. Er du en av dem eller kjenner du noen som lever under slike forhold? Ring Alarmtelefonen på 116 111 - de vil hjelpe deg. Ring selv om du er i tvil!

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold