Hopp til hovedinnholdet

Voldtatt eller ikke.

Jente 16 år
 

Spørsmål

Jeg er 15 år og tror jeg har bitt voldtatt. Jeg vil ikke si hvem det er. Men jeg føler at han har voldtatt meg. Siden jeg sov oss han og han ville ha sex men jeg sa til han at jeg ikke ville ha det. Først trodde jeg han ikke brydde seg men plutselig ga han meg noe å drikke og etter det besvimte jeg. Så når jeg våknet hadde jeg veldig vondt i underlivet mitt og viste ikke hva det var. Når jeg kom hjem fra han begynte han å sende meg masse bilder av oss to som hadde sex. Men du kan se i bildene at jeg er bevisstløs. Det føles ut som om det har vert en kniv i min vagina. Plis si om jeg har blitt voldtatt eller ikke. Må si det til mamma men jeg må være sikker

Besvart 06.02.2019 22:36
 

Svar
Hei jente 15 år. Tusen takk for din henvendelse til oss.Du forteller at du er blitt dopet ned og tror du er blitt voldtatt hjemme hos denne gutten.Det er ikke lov å hverken å dope noen ned eller ha sex med noen som ikke ønsker det. Dette er forbudt og skal ikke skje. Ja du har blitt voldtatt, du har jo disse bildene. De må du ikke slette fint å dem som bevis. Det er viktig at du ikke blir gående alene med hva som har skjedd og de vonde følelsene dette har påført deg. Du er også under den seksuelle lavalder, som er 16 år i Norge. Vårt råd er at du forteller hva som har skjedd til en trygg voksen som du stoler på. Det kan være foreldre, lærer, helsesøster eller fastlegen.Hvis du ønsker å snakke på telefonen med noen som ikke kjenner deg, kan du ringe Alarmtelefonen for barn og unge på tlf 116 111, nettside www.116111.no og/eller ringe Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte på tlf 80057000, nettside www.incest80057000.no . På disse telefonene kan du også være anonym om du ønsker det.
 
Vi ønsker deg masse lykke til!

Med vennlig hilsen

Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kontakt politiet

Politiet 02800, ung.no

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

Les mer

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Jente med ryggen til (www.colourbox.com)

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg. Her er en oversikt over noen av dem.

Les mer

Alarmtelefonen 116 111 for barn og unge

Alarmtelefonen 116111

Noen opplever dessverre omsorgssvikt, overgrep og vold hjemme. Er du en av dem eller kjenner du noen som lever under slike forhold? Ring Alarmtelefonen på 116 111 - de vil hjelpe deg. Ring selv om du er i tvil!

Les mer

Var det en voldtekt?

På fest #ikkegreit / ung.no

Jeg husker ikke noe av det som skjedde, men jeg er redd for at jeg har blitt utsatt for en voldtekt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold