Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vært i slåsskamp på skolen.

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Jeg har vert i slosskamp på skolen og en 67kg gutt og 2 andre har hoppet oppå meg(Der hvor lungene befinner seg) Og jeg slo nesten 67 gutten i ansiktet som selv forsvar. Jeg har vansker med å puste men det blir bedre Hilsen gutt 13 år

Besvart 20.06.2019 22:14
 

Svar
Hei gutt 13 år.

Det var dumt at du kom opp i en slåsskamp og at du ble hoppet på av to tunge gutter. Men godt å høre at det går bedre med deg nå.

Jeg skjønner at det kan være litt vanskelig å puste. Har du fortalt til foreldrene dine hva som skjedde? Hvis du ikke har fortalt det, synes jeg det er kjempeviktig at du gjør det, i tilfelle du trenger en sjekk hos legen.

Hvis det allerede har begynt å gå bedre med deg, er nok dette ingenting å bekymre seg for, men hvis det blir verre igjen, er det viktig at det sjekkes opp.

Håper det går bra med deg. God sommer.

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold