Hopp til hovedinnholdet

Tenk om han slår henne for at hun hadde på seg tights?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei I dag var jeg og familien min hos noen på besøk. De som vi var på besøk er en mann og en Dame de har en barn som er 15 år. Jeg og han skulle spille kort sammen på spise bordet. De har spisebordet i stua. De har også en bor til der de har vesidna sofaen. Hun dama er veldig digg. Jeg liker henne. Når vi håndhillser så kysser hun meg på skinnet når mannen hennes er ser ikke eller når han er ikke der. Men i dag. Tilbake der hvor jeg var i dag hadde hun på seg sånn taighs eller hva det heter. Jeg satt på spisebordet sånn at jeg kunne se det andre bordet. Når hun skulle legge noen glass på det andre bordet så jeg hele rumpa hennes og trusa. I mens jeg så på så mannen hennes meg og jeg så den andre veien. Tenk om han slår henne fordi hun hadde på seg tightsen jeg er veldig beskymret. Hva må jeg gjøre nå?

Besvart 02.07.2019 21:49
 

Svar
Hei

Så fint at du tar kontakt med oss!

Dersom du er bekymret for om han slår henne så må du kontakte politiet der du bor. Du kan ringe 02800, da kobles du opp til den nærmeste politistasjonen. Du kan ringe dit og fortelle hvorfor du er bekymret, så vil de finne ut hva som er lurest å gjøre. De tar telefonen hele døgnet!

Det er ikke lov å slå andre, uansett. Det å slå noen for å gå i tights er ulovlig. Dersom hun damen blir slått for slike ting er det alvorlig og du tenker helt riktig i at hun bør få hjelp. Dersom du tenker at det som hendte i deg kan bli farlig for henne, hjemme, er det viktig å fortelle dette til politiet. 

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kontakt politiet

Politiet 02800, ung.no

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold