Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om det er et spesielt "kontor" jeg kan snakke med om å flytte ut av hjemme pga familieproblemer

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Har spurt veldig mange spørsmål før, og er veldig fornøyd med svarene jeg har fått tilbake. Jeg lurer på om det er et spesielt "kontor" jeg kan snakke med om å flytte ut av hjemme pga familieproblemer. Jeg har en far som har problemer med agreassjon, noen ganger så ille at vi har nesten ringt politiet. Jeg blir sur bare jeg hører at min mor og far kommer hjem fra jobb eller kommer hjem i det hele tatt. Tåler ikke trynet på de, hvertfall min far. Vil flytte ut! Det påvirker mitt personlige og private liv også. Skolearbeid er det bare å glemme, fordi jeg blir frustrer bare noen er hjemme når jeg prøver å gjøre lekser. Dropper derfor ofte lekser. Har dere et tips til hvem jeg kan snakke med dette her om? Håper dere kan hjelpe meg å finne et nytt hjem, orker ikke bo hjemme lenger.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for tilbakemeldingen. Det varmer.

Jeg anbefaler deg å ta kontakt med et familiekontor. Du finner en oversikt over kontorene fylkesvis på www.bufetat.no/finnkontor/?County=0&Town=0&type=f.

Fortell hva problemet går ut på og be om å få en prat alene før dere eventuelt tar en prat sammen med familien din. De som jobber på familiekontoret er der fpor å hjelpe til slik at det skal bli ok for dere å bo sammen.

Lykke til!


Hilsen ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold


Quiz: Hva vet du om alkohol?

Hvorfor skal man være forsiktig med hvor mye man drikker?