Hopp til hovedinnholdet

Jeg og venninnen min har blitt banket opp og jeg ble tvunget til ufrivillig sex. Jeg har ikke fortalt dette til noen og aner ikke hvordan jeg skal snakke med andre om dette.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 15 år å jeg håper dere kan svare på dette. Det har vært mye slåsskamper rundt i byen i det siste og en dag da meg og venninna mi var i byen kom det en gutt (som vi kjente fra før) og spurte om vi skulle finne på no, vi svarte selfølgelig ja, hvorfor ikke? Men da vi kom hjem til han, begynnte han og slå venninna mi, jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre så jeg bare sto der. Da venninna mi hadde blitt slått ganske mye falt hun sammen som en klump på gulvet og han gikk mot meg, jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre.. Og da venninna mi våknet kom hun seg vekk, men da hadde han allerede begynnt meg meg, men det tror jeg ikke hun brydde seg om fordi hun var så redd at hun bare løp. Han begynnte meg og slå med så etterhvert begynnte han å kle av meg, jeg prøvde og komme meg vekk, men jeg klarte det ikke. Han fortsatte og til slutt var både jeg å han nakene. Det endte meg at jeg hadde ufrivillig sex, og jeg har ikke fortalte til noen, ikke engang mamma eller pappa, har dere noen forslag på åssen jeg kan si det, og åssen jeg skal snakke med denne gutten ? Værsåsnill og hjelp meg. Hilsen jente 15

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det du forteller er veldig alvorlig! Du har vært utsatt for to alvorlig straffbare handlinger. Du har vært utsatt for vold og voldtekt og venninnen din er utsatt for vold. Det finnes ikke unnskyldninger eller bortforklaringer som gjør det greit å gjøre det den gutten gjorde mot dere. Jeg synes at dette bør politianmeldes. Det er ikke synd på gutten, han bør ta ansvar for det han har gjort. Det er synd på deg og venninnen din!

 

Fortell foreldrene dine hva som har skjedd selv om det gjør vondt. Det er mye bedre med støtte fra dem! Du må ikke finne deg i å bli behandlet sånn!

 

Lykke til!

 

Vennlig hilsen

Familiepsykologen,ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold


Quiz: Hva vet du om hiv og aids?

Kan en baby bli født med hiv?