Hopp til hovedinnholdet

Har blitt voldtatt siden jeg var 6 år.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg har lyst til å dele noe med dere ... Jeg har blitt voldtatt helt side. Jeg var 6 år gammel jeg orker ikke fortelle alt ... Får det er en vond historie...!! Men jeg har mye problem hjemme etter alt å hun jeg snakker med eller som sakt snakket med (hun måtte bytte på grunn sv hun ble sjeff åå jobbfn) erte hun jobbe åå abup i kr sand .... Jeg komme meg ikke over det med at jeg må snakke med ei ny ei ... Hun er kjempe grei !!... Det er ikke det som er galt problemet er det at jeg fikk eg brev av broren min som har gjort dette fikk brevet i går .... Å ikke tørr jeg kontakte mamma eller pappa om det elle hun nye eller hun gamle ... Å det burde ikke være lov å bytte sånn som hun gjorde dere skjønner virkelig ikke hvor alvorlig det er !!!!!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei!

Du har tatt kontakt med oss og forteller at du har blitt voldtatt fra du var 6 år gammel. Du forteller videre at du har mye problemer hjemme og at den personen som du hadde kontakt med på A-bup, ikke lengre kan følge deg opp da hun har fått ny jobb. Du forteller videre at du synes det er vanskelig å måtte begynne å forholde deg til ny behandler. U.t. har stor forståelse for at du synes det er vanskelig å snakke om problemene dine til en nye og kanskje også helt fremmed person. Selv om det er fagperson som bare har til hensikt å hjelpe deg for det du sliter med, så er det aldri enkelt å måtte gjenta sine vanskelige opplevelser gang på gang. Det håper jeg og tror også at din nye behandler ved A-bup har forståelse for og vil gi deg masser av tid.

Allikevel er historien med voldtekten en svært alvorlig traumatisk opplevelse for deg som det er viktig at noen jobber i lag med deg om. Jeg synes det er flott at du har kontakt med a-bup og blir fulgt opp der og jeg vil anbefale deg på det sterkeste at du fortsetter den kontakten med dem. Uansett om du må bruke litt tid før du føler deg helt trygg på den nye behandleren.

Du nevner også et brev som du skal ha fått av din bror. U.t. forstår ikke helt hva du skriver i forhold til dette brevet så det blir litt vanskelig å si noe mer om hva du skal/bør gjøre videre med dette. Hvis du ønsker kan du sende oss en ny mail hvor du prøver å si litt mer hva dette brevet inneholder. Du har også muligheten til å ringe oss på tlf 116111 hvis du vil prate med oss.


Med hilsen
Alarmtelefon for barn og unge Tlf:116111, i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Jente med ryggen til (www.colourbox.com)

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg. Her er en oversikt over noen av dem.

Les mer

Har en venn fortalt deg om et overgrep?

Jente trøster venninne

Har du en venn som har opplevd overgrep? Han eller hun trenger deg både nå og framover.

Les mer

Hva er seksuelle overgrep?

Guttehånd holder jentehånd nede

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Med seksuelle overgrep menes alle former for seksuelle krenkelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold