Hopp til hovedinnholdet

Jeg sa ja til å runke kjæresten min i dag, er det helt normalt?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg veit ikle hva som skjedde i dag men jeg og kjæresten min 13/14 klinte og sånt så tok han meg på puppa og rumpa, men så ville han at jeg skule runke han og jeg sa ja, je veit ikke helt er det normalt?????

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skrive til ung.no.

Det er ikke uvanlig at en kan bli overrasket i en kysse og kosestund med kjæresten sin, og at en ikke får anledning å forberede seg på hva en skal gjøre og si i slike situasjoner. Mange vil nok også kjenne seg igjen i din situasjon.

Det aller viktigste er at det er kun DU som bestemmer over din kropp og hva du ønsker å være med på. En skal aldri være med på noe en ikke vil selv, og aldri føle at du blir tvunget til noe du ikke ønsker.

Det kan være bra å tenke gjennom sine grenser og hva en vil være med på. Det kan være en utfordring og vanskelig å sette egne grenser, men det er flott om du går ut fra hva du vil selv. Og husk at det alltid er du som bestemmer dette!

Øv deg gjerne på å si nei til ulike ting du ikke ønsker, og forsøk å ta dette opp med kjæresten din. La aldri noen overtale eller tvinge deg til noe.

Nedenfor kan du lese noen artikler som tar opp dette temaet.

Ønsker deg masse lykke til og takk for at du skriver til oss om dette viktige temaet.

God sommer!

Vennlig hilsen Helsesøster ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Ufrivillig sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om ufrivillig sex